Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2008 01:49 - Жените и техните капризи
Автор: gpet Категория: Тя и той   
Прочетен: 2441 Коментари: 1 Гласове:
0



Пиша този пост в желанието си да уточня някои много важни детайли около взаимоотношенията мъж-жена. Принципно избягвам да се занимавам с тази тема, защото е твърде сложна и деликатна, но това, което прочетох достатъчно силно ме подтикна да напиша няколко реда, че просто не се удържах. Наскоро ровейки се из интернет попаднах на нещо, което тотално ми разби представите за жените. В него една жена споделяше: "Няма эначение къв си-точен пич или коч,все тая.Важно е с ква пара раэполагаш.Ний жените сме меркантилни кучки и който твърди обратното-лъже.e,някъде там дълбоко има и морал,ама ми се струва че той е само эа камуфлаж.И Хф Хефнер е гроэен чичка на 80год. ама си има супер яка къща с три официални руси путки и си ги чука.Да не му е эле?Може днес да ги продаде и утре да ги купи пак.Да не бе да е красив?Дърт чичка,ама с кинти!Това е само конкретен пример,има ги хиляди такива.Някои момичета няма да се съгласят с мен,че всичко опира до финансовата част на нещата,но помислете реално.На богаташчето с пачките и скъпите коли не му пука какво мислят моралните момичета,щото винаги ще има от ония многото путки,които ще се блаэнят от парите му и той винаги ще може да си хване някоя яка руса кака эа чукане.И същия тоя чичка може да иэглежда сбръчкан,стар и гроэен,но си чука младите парчета на пораэия.И не му пука.Раэбирам го.Сигурно и аэ да бях коч щях да правя същото,ако бях бакан с пари...В днешно време е така...Какви чувства при младите?Какви стабилни връэки,каква любов?Което не става с пари,става с много пари!" Съгласен съм, че живеем в прекалено комерсиализиран свят, с прекалено много бляскави играчки, но все пак не мога да разбера - защо трябва да се стига до подобни крайности. Вярно е парите имат значение, но как може да си избираш мъжа или жената на живота, по критерий: Колко пари има в банковата си сметка. Това просто е несериозно, а освен несериозно е и нечестно. НЕ може когато между двама души има нещо сериозно - то да е обвързано само с финансовата част на нещата. Не може сутринта да се кълнеш в Любов, а когато задуха вятъра на промените и "половинката" ти фалира, да бягаш, колкото си може по-далече и да се правиш, че нищо не съществува.... Това означава цял живот да живееш в заблуждение. И да търсиш нов по-богат партньор. В един момент съществува сериозен риск да не знаеш и ти самия какво искаш :) От друга страна ..... как може една жена - да възприема себе си само като вид стока, която излиза на пазара - и чака някои да прояви интерес само към нейната плът? Жени разберете - трябва да разчитате на себе си повече. не е важно само как изглеждате, също толкова важно е и какво носите като умствен багаж.... нали ....... хубавото тяло и големите бомби "гърди" са до време, но някои други неща остават за цял живот. С риск да съм се изказал твърде вулгарно и да съм обидил някои, публикувам този пост. Аз вярвам, че повечето нежни създания не са такива и освен от пари се интересуват и от други неща :)


Тагове:   капризи,


Гласувай:
0



1. sstoyanova - Прекомерната употреба на...
02.02.2009 11:03
понятието-термин "руса", за комплимент ли да го имам ?! ;)
Виж, истинските жени не търсят точно парите, а способността на мъжа да расте в социалната йерархия-това означава борбата му за пари, власт, нива на интелегентвост, култура. Защото биологично и е заложено да търси най-качественият индивид, за да получи най-качественият генетичен материал, за да създаде качествено поколение. Така си е и това няма нищо общо с кучките. Пък и това са ку*ви, което е описано в статията.

Кучките по-скоро знаят какво искат от живота, и обикновено го постигат, силни, волеви и властни жени, които са наричани "кучки" от завистливите жени и незадоволените и комплексирани мъже. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gpet
Категория: Политика
Прочетен: 53864
Постинги: 10
Коментари: 33
Гласове: 75
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930